fredag 22 juli 2011

Tillbaks från semestertrippen till Österrike

Har varit iväg i 12 dagar och har nyss kommit hem! Borta jättebra, men hemma bäst! 
Har varit nere i Österrike igen. Detta underbara land! Vet inte hur många gånger jag varit där, men nu är det bort mot 20 gånger minst. (Både sommar och vinter)

Tillbaks till brottsplatsen kan man säga =) då Janne och jag träffades där sommaren 1982. Vi bor faktiskt på samma hotell som vi träffades! Det beror till en viss del på att vi har en vän som har en andelslägenhet där och dels att det är ett fantastiskt läge.

   Hotel Goldried i Matrei in Osttirol

Bilade ner och hem genom de östra delarna av Tyskland, i gamla DDR alltså. Det är sådan skillnad mellan öst och väst! Tror aldrig att de kommer att rusta upp östra sidan så att det blir som i väst. Det kommer att kosta för mycket pengar tror jag.

Som vanligt så vandrade vi i bergen. Det är så otroligt vackert! Vi hade tur med vädret också! Bara regn på oss en halv dag av tolv möjliga!

     Kals Matreier Törl (Grossglockner i bakgrunden)


   På väg mot Dorfer See, Kals

Får se när nästa tripp kommer att ske. Men nästa gång tänker vi prova ett nytt sätt att ta oss ner. Bilen på tåget!! Köra av nere i Salzburg! Tyskland är trevligt, speciellt nere i Bayern, men det går inte att komma ifrån att man helst bara vill passera det ändå! =)   

Tschüss!!!

tisdag 5 juli 2011

Vad skall jag skylla på!?

Hej! 


Det var ett tag sedan jag skrev något......närmare bestämt 4 månader sedan!! Har helt enkelt inte haft någon lust eller inspiration! Så enkelt är det! Lovar att bättra mig något iaf! =)


Tänker inte berätta nu vad som har hänt de fyra sista månaderna. Kommer inte ens ihåg vad jag har gjort! Ha ha ha! Jo, men ni skulle tröttna efter de 25 första raderna!


Tänkte önska er en härlig sommar allihop! Jag njuter av den och hoppas ni kan göra detsamma!      


Soliga hälsningar från Lena