fredag 4 mars 2011

SOLEN har kommit!!!!

Som jag har längtat efter solen! Batterierna har varit helt urladdade! Nu skall de fyllas på!!

Igår tog Emma o jag en tur till Falkenberg. Köpte lite fler kaffekoppar till min lilla servis. Fick tyvärr beskedet att de försvinner nu. De som hade agenturen för S&P slutar och ingen vet om någon annan kommer att ta över importen.

Jag hittade även en tavla till vardagsrummet! Vi har pratat om att sätta upp något på väggen i över ett halvår nu, men jag har varit lite tveksam. Ville hitta något jag verkligen kände för innan något åkte upp ovanför soffan. Men nu så!

   Före


   Tavlan   Efter

Hoffman har även idag ägnat en stor del av dagen till fågelskådning! Han gillar att det är massor av fåglar i trädgården och på taken utanför! Han sitter o smyger i blommorna för att inte synas!


   Syns jag inte finns jag inte


   Hoffman

Tidigare idag så tog jag lite bilder på mina halvvissna tulpaner! Det blev ändå ganska bra tycker jag!
Tog även en liten inspirationsbild till AfterWorken idag......eller AfterSki kanske vi skall kalla det! Har suttit o tittat på herrarnas stafett idag! Silver blev det! Grattis grabbar!Skall nog gå ner en sväng till Harrys senare. En liten AfterWork får det bli även om jag aldrig arbetar på fredagarna! Fast det är en sanning med modifikation......jobbar ju hemma istället med städning o så!

Ha en go helg allihop och gå ut i vårsolen och njut!


1 kommentar:

  1. Vad snyggt det blev med tavlan där.
    Hoffman MMMMMMMM han e för söt.
    Ha nu en riktig skön helg vi höres.
    Kram

    SvaraRadera