söndag 27 februari 2011

Sköna Söndag

Jaha...då har ytterligare en vecka gått! I samma rasande fart som vanligt!

Vet knappt vad jag har gjort denna vecka. Tisdag - onsdag var jag iaf uppe i Lidköping hos mina föräldrar. Min syster och jag tog tåget upp för att fira dem. De fyllde 87 respektive 82 år! Det är mysigt att samla lilla familjen ibland! Vi satt och pratade om gamla minnen och tittade i gamla fotoalbum. Riktigt mysigt!


    Pappa och mamma

I fredags klippte jag mig lite.....väldigt lite! Vill bara toppa håret för jag kämpar fortfarande för att få det lite längre! Men det vill liksom inte!! Det verkar som om jag bara kommer till en viss längd och sedan så klyver sig topparna och går av! Grrrrrrrrr!

Igår var vi hos vänner i Åsa! Hemma hos flitiga Lisa som jag kallar henne, och hennes man! ( Christer och Antonija ) =)   Denna människa som fixar och donar och pysslar och skapar och lagar mat och bygger om och.....jag gud vet allt! Vart får hon sin energi ifrån!? Vi fick god mat och dryck och trevligt sällskap så klart! Det var dock en besvikelse......jag fick ingen matlåda med mig! HAHAHAHAHA Jag brukar tigga till mig en emellanåt, för de lagar alltid så god mat!! Men denna gång fick jag åka tomhänt hem! :P

I veckan har jag försökt att få lite vårstämning in i lägenheten. Fick lite inspiration när solen lyste in genom fönsterna.


    Lite grönt...en färg jag inte har haft tidigare i mitt hem

2 kommentarer:

 1. Lilla gumma det e väl klart att man inte kan få någon matlåda när man äter upp allt HAHAHA
  Men jag lovar att nästa gång så skall jag göra ännu mer. Energi vet jag inte var den kommer från men det måste vara från er alla där ute.
  Snyggt det blev hemma i köket med grönt passar verkligen.
  Tack för en underbar trevlig kväll hoppas vi gör det snart igen.
  Kram i massor vi ses på onsdag.
  Och tacka den hopplösa gubben för allt.

  SvaraRadera
 2. Ja....nu får vi skärpa oss! Vi får träffas lite oftare än det blivit det sista!!!
  Jag hälsar den hopplösa gubben...bara han inte hoppat ut från balkongen! Ibland torskar han.....HAHAHAHA Ha det!

  SvaraRadera