söndag 23 januari 2011

Söndag - vilodag

Vissa gamla traditioner håller jag gärna på! Att söndagen är en vilodag t ex! Idag har jag inte gjort många knop. Småpysslat lite och självklart fixat mat. Skulle göra en fruktsallad på dagen. Tog då fram en jumboapelsin som Janne köpte häromdagen. Trodde dock att det skulle vara lite mer apelsin inuti!! Det var bara ett tjockt skal!



Nåväl, det blev iaf en god fruktsallad med apelsin, äpple och banan.

Hoppas ingen av er blev sjuk i helgen och försökte åka till Varbergs sjukhus akutmottagning. Den var väl i princip stängd. De skulle bara ta hand om de mest sjuka!! Vart drar man den gränsen? Hjärtinfarkt.....ok! Bruten hand.......nja...kan du vänta tills måndag tror du? Fruktansvärda magplågor.......ta en Alvedon och avvakta? Ja...vart är vi på väg! Funderar mer och mer på vart alla våra skattepengar tar vägen. Tycker hela samhället är på väg att rasa! Landstinget behöver ta en funderare med alla stafettläkare de har, som dessutom kostar tredubbelt så mycket som de "vanligt" anställda läkarna. De skulle behöva avskeda alla!! Då menar jag ALLA i hela landstinget. Börja om från början! Först en helt ny sjukhusledning (för den befintliga är en katastrof!) och sedan tillsätta alla tjänster med fasta anställningar!

I veckan läste jag även om bostadsbristen i Varberg. Du måste stå ca 20 år i kö för att få en 4:a centralt i Varberg! Ungdomar kan i bästa fall (om de har anmält sig när de fyllde 18) flytta hemifrån när de är 26-27 år! Grattis!!

Nu börjar en ny vecka och jag skall gå till jobbet för första gången på 2 veckor. Mår bättre nu. Skall även börja på Yoga imorgon. Det skall bli spännande! Tror att det kommer att vara bra för mig!  CU

2 kommentarer:

  1. Ja du doften sitter fortfarande i. Fyblääääääää.
    Salladen var säker go. Vi hade frukt i yuggi i morse. hur f..... stavar man yougard. Ha det blir fel hela tiden skit i det du fattar.
    Kram i höres och ses.

    SvaraRadera
  2. Det var värst vad du vilar.
    Ha en bra dag Kram

    SvaraRadera